Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1244 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Cyfrówka
problem w wyborze... 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "problem w wyborze..."   

dziwakson
 Wysłana - 8 lipiec 2006 23:13        | zgłoś naruszenie regulaminu

witam wszystkich!zawsze interesowalem sie robieniem fotek artystycznych ale niegdy nie bylo kaski na sprzet a od jakiegos czasu bawilem sie kodakiem c360 niestety mojej dziewczyny...ale do rzeczy kaska juz jest i teraz mam problem:Canon IXUS 60 czy Olympus Mju 700 ktory bedzie lepszy ktory ma wiecej ustawien manualnych?dopiero w tym wszystkim raczkuje(co nie oznacza ze nie zrobilem zadnej dobrej fotki bo kilka mi sie udalo calkiem fajnych pstryknac)pomozcie ktorego shootera wybrac?a moze jakis inny w tej cenie(wazne by byl maly zeby go mozna byla brac w miare mozliwosci ze soba,bo najfajniejsze fotki czlowiek robi jak zostawi aparat w domu)pozdrawiam serdecznie!

zbys
 Wysłana - 9 lipiec 2006 00:10      [zgłoszenie naruszenia]

IXUS 60 to jest PowerShot SD600. Ja uzywam obecnie SD700, jest nieco starszy, ale ma 7,1 Megapixels. Ma naprawde mnostwo ustawien manualnych, i co wazniejsze jest bardzo szybki. Blyskawicznie sie wlacza i blyskawicznie ostrzy. Polecam Canona. Moj poprzedni canon S110 (skradli mi go) strasznie wolno ostrzyl i mozna sie bylo przekrecic, te nowe sa super.

Lepsze jest wrogiem dobrego.

Verizon Wireless Agent. [http://www.lucki.com]

dziwakson
 Wysłana - 10 lipiec 2006 10:01      [zgłoszenie naruszenia]

kupiłem cannona i jest wypas!jeszcze sie go ucze ale juz wiem ze manuala ma całkiem dobrego i tak jak mowiles duzo mozna wlasnie w manualu kombinowac po swojemu moze nie to co lustrzanka ale zawsze cos kosztem czegos...bo jest naprawde mikroskopijny miesci sie na dloni...i to cyfrowe makro...poezja..pozdrawiam

dziwakson
 Wysłana - 10 lipiec 2006 10:08      [zgłoszenie naruszenia]

aha strasznie sie nagrzewa akumulatorek podczas pracy czy to normalne??

zbys
 Wysłana - 10 lipiec 2006 19:26       [zgłoszenie naruszenia]

Trudno mi powiedziec, bo ja ostatnio przebywalem w Kalifornii, a tam temperatury byly powyzej 30 stopni, to zawsze byl cieplutki, jak go wyciagalem i nie wiem czy od goraca, czy sie grzal. Byl wyraznie cieplejszy od aparatu. Te male akumulatorrki sa mocna wyzylowane i zwykle sie grzeja, szczegolnie gdy uzywasz flesza.

Lepsze jest wrogiem dobrego.

Verizon Wireless Agent. [http://www.lucki.com]

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

problem w wyborze...

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL