Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 742 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Audio
problem z mp3 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "problem z mp3"   

siwywsh
 Wysłana - 3 październik 2006 19:52        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam serdecznie!
Mam taki problem. Kupiłem na allegro wieże z odtważaczem mp3. Po kilku dniach użytkowania zorientowałem się że odtwarzacz mp3 nie odtważa ścieżek tzn kiedy u siebie na komputerze zgrałem 180 utworów w formacie mp3 i przerabiałem programem nero6 dokładnie te kawałki na mp3 to dlaczego po nagraniu na płytę i włożeniu do odtważacza okazuje sie że wieża zamiast pokazywać 180 utworów pokazuje 47 a reszty jak gdyby nie było na płycie, a przecież każdy kawałek został przerobiony na mp3. A po włożeniu tej samej płyty do odtwarzacza DVD pokazuje właściwą ilość. Prosze o odpowiedz w tej sprawie co może być przyczyną takiej usterki. Dodam jeszcze że płyta o której wspomniałem niejest jedyną płytą która działa w taki sposób bo wszystkie płyty mp3 które posiadam w tym odtwarzaczu działaja właśnie tak.
Z góry dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam!!!

zbys
 Wysłana - 3 październik 2006 21:08      [zgłoszenie naruszenia]

Szkoda, ze nie podales modelu wiezy. To by pomoglo. Chodzi o to, ze niektore odtwarzacze potrafia tylko odtwarzac utwory znajdujace sie w root, a nie czytaja wlozonych do folderow. Lub dopuszczaja tylko pewien stopien "zaglebienia" folderow. Moga tez miec limit utworow zapisanych w jednym folderze. I gdy wrzuciles wszystko do root, to masz prodlem, stworzenie folderow moze poprawic sytuacje...

Lepsze jest wrogiem dobrego.

Verizon Wireless Agent. [http://www.lucki.com]

Znawca -

siwywsh
 Wysłana - 4 październik 2006 21:05       [zgłoszenie naruszenia]

Wieża z MP3 Elta 2477 jeśli to pomoże to prosze o odpowiedz. pzdr...

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

problem z mp3

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL