Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1332 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Cyfrówka
prosze o ocene aparatu 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "prosze o ocene aparatu"   

schranz
 Wysłana - 6 luty 2006 10:35        | zgłoś naruszenie regulaminu

[allegro.pl/show_item.php?item=85089742]

moge go kupic od kolegi (nie tego z allegro) za 200zl i do tego karta pamieci 64 mega, oplaca sie ? dal za niego 2 lata temu 600zl , 2mln pixeli to nie za duzo ale chyba styka, zdjecia max 1600 na 1200, bo w lombardzie widzialem tez fajnego canona za 400zl z akumlatorkami juz ,ale bez karty pamieci , 3,2 mln pixeli, 2 zoomy opt. i cyf.

Preskaler
 Wysłana - 6 luty 2006 11:00      [zgłoszenie naruszenia]

To już lepiej dołożyć stówkę i kupić taki z 4,1 Mpix. matrycą! Używanego "Mediona" lub "Premiera" można za taką cenę kupić. 2Mpix. to trochę za mało. Telefony komórkowe można będzie już niedługo kupić z takim aparatem! Ja bym nie kupował a jeśli już to nowy za podobne pieniądze.

Preskaler

schranz
 Wysłana - 6 luty 2006 11:06      [zgłoszenie naruszenia]

ale wiesz zdjecia 1200 na 1600 to i tak sa duze wiec po co mi wieksze ,plakatow niemam zamiaru drukowac :) ,a ten aparat to kolegi a z lombardu to niewiadomo co dostane, a jakie byscie akumaltorki do niego polecali ? zeby bylo nie za drogie i duzo trzymaly?

faceman
 Wysłana - 6 luty 2006 19:22      [zgłoszenie naruszenia]

Jeśli masz możliwość obejrzenia zdjęć robionych tym aparatem to co to za różnica jaką ma matrycę? Domyślam się że to Twój pierwszy aparat, więc jeśli odpowiada Ci jakość zdjęć to się nie zastanawiaj. Poza tym jeśli to Twój dobry kolega, to dogadaj się z nim niech Ci go pożyczy na kilka dni dla sprawdzenia.

schranz
 Wysłana - 7 luty 2006 09:03       [zgłoszenie naruszenia]

zdjecia widzialem i mam na kompie bo nie raz robil :)ale zakladam temat, a piwo sie leje i tak pewnie kase wydam na piwo i znow z aparatu nici:)

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

prosze o ocene aparatu

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL