Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 956 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Audio
roznice cen miedzy kitami z cyfroniki a avt 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "roznice cen miedzy kitami z cyfroniki a avt"   

Danieltda
 Wysłana - 7 październik 2006 01:01        | zgłoś naruszenie regulaminu

Moglby mi ktos wyjasnic dlaczego TDA 7294 na cyfronice kosztuje kolo 60 pln a na [sklep.avt.pl/go/_search/full_search.php?search_query_words=tda+7294&search_by=name] 7 -9 pln , jeden zestaw jest za 70 pln ale wydaje mi sie ze to jest komplet razem z transformatorem (tak jak na zdjeciu), ale przede wszystkim zastanawia mnie ta cena 7 pln i nie wiem czy to jakas tandeta i czy wiele sie rozni od tego tda7294 z cyfroniki

na [http://www.nordelektronikplus.pl/sklep/oferta.asp?show=0&g=26&pg=23&los=0,8281327] juz troszke drozej NE013 ale i tak polowe taniej niz na cyfronice...

z gory dzieki za wyjasnienei

DjDamian
 Wysłana - 7 październik 2006 09:34      [zgłoszenie naruszenia]

Tda za 7zł to płytka i dokumentacja
Tda za 60zł to KOMPELET ELEMENTÓW + j/w

W cenie 60zł NIE MA wszystkich elementów zasilania.

-------------------------

Jeżeli muzyka męczy to znaczy że jest hałas

Znawca -

Danieltda
 Wysłana - 7 październik 2006 10:58       [zgłoszenie naruszenia]

aaaa to brzydale

ale tutaj mamy za 29 pln [http://www.nordelektronikplus.pl/sklep/oferta.asp?show=0&g=26&pg=23&los=0,8281327]

no i malo tego zA 44 MOZNA TO SAMO KUPIC ALE GOTOWE I ZMONTOWANE Z RADIATOEM

tylko ze teraz nie ejstem pewien czy do tego juz tylko wystarczy dokupic trafo i wszystko gra ? czy jeszczxe czegos brakuje ?? bo gdzies tez cos czytalem o zasialczu , ale po co zasilacz ?

i jeszcze zastanawiam sie czy dalo by sie to jakos polutowac tak zeby byl tam panel byl [allegro.pl/item129806083_mega_moc_najlepszy_w_swojej_klasie_400w_do_suba_.html] cos takiego mniej wiecej

a jesli by nie bylo panelu , to jak bede regulowal glosnosc w stosunku do reszty kolumn ?? bede musial tam jakis potencjometr jeszczze wlutowac ??

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

roznice cen miedzy kitami z cyfroniki a avt

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL