| Autor |
"sagem x7 gwarancja blokada sim ??" |
|
|
teodorek
|
|
Wysłana - 3 listopad 2005 23:59 | zgłoś naruszenie regulaminu
kupiłem sagema x7 uzywanego ale jeszcze na gwarancji przez kilka miesięcy. był kupowany w salonie idei. a ja potrzebuje zdjąć simlocka. czy w ten sposób strace gwarancję ??
| |
|
 |
|
|
|
erminho
|
|
|
|
|
teodorek
|
|
:( to niedobrze . nawet jeśli sam jakimś kodem go zdejmę?
a powiedzcie mi jeszcze plis czy te x7 to awaryjne foniki ? czy warto ściągać sima jak mam jeszcze jakieś 9 miechów gwarancji. czy lepiej go sprzedać? |
 |
|
|
|
spider00
|
|
Ja bym sprzedał, bo sagem to****stwo.
Znawca -
 |
|
|
|
erminho
|
|
sagem x7 technicznie jest bardz dobrym telefonem, lecz gorzej u niego ze stabilnoscia, potrafi sie czesto psuc. ja bym sprzedal  |
Specjalista -
 |
|
|
|
teodorek
|
|
tzn jak często i jakiego typu to są awarie? bo dzisiaj pytałem gościa w serwisie powiedział że w sagemach głównie siada system, a koszty tego to ok 30zł. więc jeśli siądzie mi system raz na rok to luzik :) ale jeśli to ma sie zdarzać częściej to kapa, albo jakieś inne awarie :( kurde a tak sie napaliłem na tego fona :) |
 |
|
|
|
erminho
|
|
jak raz padnie 'system' i sie go wymieni to juz pozniej nie padnie . |
Specjalista -
 |
|
|
|
teodorek
|
|
erminho czyli jesli raz system mu siądzie to tylko 30 zeta i po sprawie ? :) to nie jest tak źle. a jak z innymi awariami? co innego sie chrzani w nim i jakie koszty sa mniej więcej ?
erminho sogacz dla Ciebie |
 |
|
|
|
erminho
|
|
ogolnie telefony nie powinny sie psuc, jak bedziesz szanowal (nie bedziesz upuszczal etc.) to nie powinien sie psuc, bo telefon nie jest stworzony po to by sie psuc :) slysalem, ze x7 zostal wypuszczony na rynek, by zastapic awaryjnego sagema myx5-2, ale nie wiem czy to prawda .. |
Specjalista -
 |
|
|
|
teodorek
|
|
ok. wielkie dzięki ermi za odpowiedzi :) pozdro i miłego weekendu |
 |
|
|