Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 752 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
siemens c75 :/ problemy 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "siemens c75 :/ problemy"   

sewda
 Wysłana - 4 listopad 2005 10:40        | zgłoś naruszenie regulaminu

kupiłem tego o to siemensa i mam 2 pytania po pierwsze jak pisze sms-y najpierw pokazuje mi sie 760 znaków potem w trakcie pisania przeskakuje zaraz z 700 znakow robi mi sie 200 a dalje jak pisze z 200 wskakuje na 500 tzn robi to losowo oczywisicie czasami normalnie podlicza znaki taki szczegulik ale mnie niesamowicie denerwuje !!! po drugie podczas robienia fotek jak sa jakis biale b. jasne punkty to zmiast tego pokazuje mi sie wtych punktach fioletowa plama !!! koma mam na 2 letniej gwarancji co robic podejzewam ze na zdjeciach taka plama to normalne bo obsluguje tylko 650 tys kolorow innych wad sie narazie nie dopatrzylem zwracac do komisu do naprawy czy co ??

erminho
 Wysłana - 4 listopad 2005 10:52      [zgłoszenie naruszenia]

co do tych sms'ow to moze uzywasz polskich znakow (ą ę ć ź ż ...) ?

a jesli chodzi o aparat to nie jest to normalne. oddaj na gwarancje. nie moze byc tak, ze jezeli jest jakis bialy przedmiot to aparat fotografuje go w kolorze fioletowym. musi byc cos uszkodzone moim zdaniem.

btw, Twoj telefon nie obsluguje 650tys. kolorow, a 65tys.

Specjalista -

sewda
 Wysłana - 4 listopad 2005 11:01      [zgłoszenie naruszenia]

wiem literowk 65 :P :P :P oczywiscie tzn nie kazdy bialy punkt jezeli jest cos naprawde jasne to wtedy robi sie fioletowe podobnie jest podczas krecenia filmow .... np jak swiatlo w wodzie sie odbija to nie sa biale fale tylko fioletowe ... a w sms uzywam polskich znakow zgadza sie

erminho
 Wysłana - 4 listopad 2005 11:03       [zgłoszenie naruszenia]

to teraz sprobuj pisac bez uzywania polskich znakow.

Specjalista -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

siemens c75 :/ problemy

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL