czy ten telefon obsługuje karty MMC? czy tylko rs-MMC?
czy czyta pliki .mp3?
Jakiej jakości robi zdjęcia? 1.3mpx
jak brzmia dzwonki? czy soft jest stabilny?
Jakie próbkowanie .wav obsłuży? (bitrate)
bo kolega mówił mi, że nie mogł rozróżnic, czy to mp3, czy jakiś inny format dzwieku, jak sie obsługiwał nim.
po prostu, jak oceniacie ten telefon?
pozdrawiam shop
- oblsuguje tez karty mmc
- mp3 nie czyta
- aparat przecietny, niewyrazne fotki, jest sporo vga, ktore robia lepsze [wyrazniejsze] zdjecia
- dzwonki brzmia identycznie, jak w cx65, m65, cxt70, cx70 itp.
- soft, jak to w siemensach bywa, jak bedzie w miare nowy to nie powinien sie sam wylaczac i zawieszac %)
zdaje sie, ze teraz masz n3650 - jak chcesz ja zamienic na s65 to .. siemens moze buty czyscic tej Nokii dodam tez, ze wyswietlacz w siemensie ma 65k, a prezentuje sie porownywalnie, jak nie gorzej do 4k w 3650.
lap jeszcze fotki nim robione:
Zmieniony przez - erminho w dniu 2006-11-08 18:32:03
może i prawda ale klasa s w siemensach to jest coś.
a ta nokia tak mi dała sie wkośc że szok. szkoda gadać. Przez ten telefon strasznie sie zawiodłem na nokii.
Poobsługujesz ją troche i przyznasz mi rację...
chyba ze miałeś szczeście-to gratulacje.
Dlaczego ścierwo???
siemens s55 był cool wiem bo miałem.
ogolnie nie lubie siemensow, zawsze z nimi jakies problemy, potrafia sprawic niespodzianke klawiatura moze przestac sie chwilowo podswietlac, klawisze przestana dzialac (tez chwilowo%)), zawiesza sie, czasem nawet na najnowszym sofcie, potrafi sie sam zresetowac... nie mowie tu konkretie o s65, ale ogolnie o siemensach x65.
sorka ze z opóżnieniem.
moja nokia 3650...
kupiłem ją pochodziła pare dni
i wyskoczyły jakieś błędy, wyłączyłem telefon i już go nie włączyłem... (sławne 4xnokia) i klops...
po naprawie która kosztowała mnie 45zł
pochodził niecały miesiąc i znów to samo, ale przedtem
coraz trudniej mi było go uruchomić (telefon zostanie ponownie uruchomiony) były problemy z "nieudaną rejestracją karty sim",
nie mogłem gadać przez telefon dłużej niż 10 min. bo się wyłączał i bardzo szybko zżerał baterię,
chociaż gdy nie dzwoniłem i esemesowałem to trzymała nawet 3 dni (żałosne...)
gościu mówił, że coś lutował, nie wiem ale słabo się spisał.
po nastawieniu budzika i wyłączeniu telefonu następnego dnia nie włączył sie (4xnokia-powtórka z rozrywki).
Krew mnie zalała, bo i tak już ten telefon zaczynał mnie ostro w****..ć i postanowiłem znależc leszcza i go sprzedać.
no i tyle. miszkam w małym mieście i trudno znależc jakiegoś dobrago fachurę.
nie wierzyłem w to, że można tak niedopracować telefonu ale to jednak prawda...
i już chyba rozumiesz moje zniechęcenie do nokii...
czy to możliwe, że to tak soft padał?
ver4.17-słyszłem że jeden z lepszych, pytam z ciekawości, nie zamierzam więcej inwestować w ten telefon.
pozdrawiam shop