Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1224 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
sony-eryk t 310 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "sony-eryk t 310"   

zgnilas
 Wysłana - 10 maj 2003 12:20        | zgłoś naruszenie regulaminu

witam.moze macie jakies dodatkowe opisy odnosnie tego telefonu i jego funkji.To co znalazlen na stronch WP mnie raczje niezadwolilo.

xero
 Wysłana - 10 maj 2003 12:31      [zgłoszenie naruszenia]

[www.telefonia.wp.pl]

tam Ci malo?

Jeżeli moja wypowiedź Ci się spodobała to nie dawaj Sog'a tylko wejdż na [http://www.pajacyk.pl] i kliknij na pajacyka. Będzie z tego większy pożytek niż z Sog'a!

"Trzeba się urodzić albo królem, albo głupcem..."

Moderator dzialu GSM , oraz 2 CZERWONY HANDLARZ w dziale targowisko
Dzial GSM [felektr.katalogi.pl/forum.asp?forum_id=9&forum_title=GSM]

Znawca -

zgnilas
 Wysłana - 10 maj 2003 13:18      [zgłoszenie naruszenia]

No pewnieniedoczytales dobrze mojej wypowiedzi .te strony na wirtualnej sa niezbyt dokladne i moze Tobie wystraczja mi natomiast nie.Chodzi mi o dokladny opis telefonu taki np.jaki jest w gazecie "Twoja komorka".Tam sa wyczerpujace artykuly.

xero
 Wysłana - 10 maj 2003 13:32      [zgłoszenie naruszenia]

a czyatles roniez testy tego telefonu redakorow telefonii??

Jeżeli moja wypowiedź Ci się spodobała to nie dawaj Sog'a tylko wejdż na [http://www.pajacyk.pl] i kliknij na pajacyka. Będzie z tego większy pożytek niż z Sog'a!

Znawca -

xero
 Wysłana - 10 maj 2003 13:32      [zgłoszenie naruszenia]

nie opis tylko testy

Znawca -

kesieo
 Wysłana - 13 maj 2003 23:33      [zgłoszenie naruszenia]

nie podoba mi sie T300 cienki jest kup sobie T68i jest lepszy ma wiecej funkcji przydatnych i przyjemniejszy dla oki i mniejszy jest mam go i gadalem z kolesiem z salonu na temat tych dwoch telefonow bo wyszlo ze trenowal na silowni kiedys gdzie ja i sam powiedziel ze jest T68i lepszy bez dwoch zdan

[_^AjAk^_]
Moderator Ringjak byl a teraz przezucono mnie do dzialu zdjecia kiedys acida jana a teraz mam ja
[www.kesiek.prv.pl<<<----sprawdz] to! ajak jazdaaaaaaaaaaaaaaa jazdaaaaaaaaaaaaaa
jedziemyyyyyyyy a gdzie do Azteki
Hihihi

Zmieniony przez - kesieo w dniu 2003-05-13 23:34:58

KOBE22
 Wysłana - 14 maj 2003 09:13      [zgłoszenie naruszenia]

S-E t 310 calkiem ciekawy telefon , mimo niezbyt fajnego wygladu.Polecam szczerze.
Kesiek- z tym porownaniem t68 i t300 sie troche mylisz, poniewaz w zasadzie te telefony maja prawie takie same funkcje. t68 ma bluetooth ale nie ma za to polifoni i nie obsluguje w pelni aparatu cyfrowego mca-25.Bluetooth Ci sie raczej nie przyda poniewaz sama sluchawka bezprzewodowa to w naszym kraju jeszcze zbyt droga rzecz, wiec nie mozna powiedziec ze to funkcja przydatna dla normalnego uzytkownika.Dla mnie t68(moze poza wygladem) nie ma zadnej przewagi nad t300. NIe ma co sie podpierac jakimis testami na necie, trzeba samemu przetestowac telefon wtedy to juz znacznie inaczej wyglada.

członek-mafia.suple.hardcor.pl

Specjalista -

kesieo
 Wysłana - 14 maj 2003 13:04      [zgłoszenie naruszenia]

Ja nie mowie o testach na necie bo obserwoje obydwa telefony a wiesz dzwonki polifoniczne najbardziej mi sa potrzebne. Chyba nie kupuje sie telefonu po to zeby sie nim bawic albo grac tylko korzystac z niego BLUETOOTH jest potrzebny bo jak nie masz podczerwieni to mozesz dzieki niemu lonczyc sie z kompem i to jest bardzo przydatna funkcja. A ze jest drogi to trudno a kazda nowosc jest droga jak na poczatku nie ma T300 nie ma obslogi Outlocka co T68i posiada a to jest bardzo przydatna funkcja. T300 nie obslogoje funkcji chat a jest bardzo przydatna jak z kims chce sie porozmawiac na live zamiast wysylac sms.T68i jest letszy , ma szybsze przesylanie danych niz T300.W T68i mozna wiecej zapisac numerow do ksiazki adresow posiada ksiazke adresowom czego T300 nie ma.Nieposiada tak samo podzialu na grupy nie ma kalendarza a T68i ma a bardzo potrzebna funkcja tak samo.Glosowe wybieranie numerow T68i posiada a T300 nie nastepna dobra funkcja bo nie czeba klikac i szukac danej osoby w telefonie,glosowe menu T68i ma a T300 nie ma.w T300 nie mozna samemu tworzyc obrazkow a w T68i mozna tak samo da rade nagrac slowo ktore zastepuje klawisz yes.T300 tym sie tylko rozni od T68i ze mozna wymieniac przedni panel i tyle a co do aparatu i robienia zdjec to jest tak samo rozwiniete rozni sie tym ze w MCA 25 jest zoom i tyle ale ten zoom nie spelnia takiej funkcji jak powinien wiec obydwa aparaty sa na takim samym poziomie tyle wystarczy chyba zeby ci udowodnic ze T68i jest solidniejszy i lepszy niz T300 kazdy kto sie zna na tych telefonach to samo ci powie co ja nawet w salonie czy na infolini jak zadzwonisz.

[_^AjAk^_]
Moderator Ringjak byl a teraz przezucono mnie do dzialu zdjecia kiedys acida jana a teraz mam ja
[www.kesiek.prv.pl<<<----sprawdz] to! ajak jazdaaaaaaaaaaaaaaa jazdaaaaaaaaaaaaaa
Hihihi

KOBE22
 Wysłana - 14 maj 2003 15:06      [zgłoszenie naruszenia]

Kesiek jesli uwazasz ze jestem laikiem to twoja sprawa, moge Ci tylko tyle powiedziec ze opieram sie na doswiadczeniach zawodowych.Jak na razie mialem juz kilka t68 na serwisie i naprawialem w nich wiele roznych elementow od joysticka po wyswietlacze wiec nie mow mi ze jest bardziej solidny.Jesl stac Ci e tez na plyte glowna w kompie z obsluga bluetootha to inna kwestia.

Specjalista -

kesieo
 Wysłana - 14 maj 2003 16:58      [zgłoszenie naruszenia]

ja nie powiedzialem ze jestes laikiem tylko wyrazilem swoje zdanie jakie jest i jakie ma wiekszosc osob mi tam sie joystick nie psuje bo ja szanuje swoj telefon a jak ktos nie szanuje to sie konczy w serwisach. a jak kupuje sie telefon to taki zeby w nim wszystko bylo i niczego nie brakowalo w nim niz puzniej zadawac sobie pytanie dlaczego nie kupilem lepszego telefonu i jestem nie zadowolony

[_^AjAk^_]
Hihihi

Zmieniony przez - kesieo w dniu 2003-05-14 17:01:08

KOBE22
 Wysłana - 14 maj 2003 20:50      [zgłoszenie naruszenia]

No i tu sie z Toba zgodze , sprawa jest jasna !

Specjalista -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

sony-eryk t 310

Strony: 1 2

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL