| Autor |
"sprzet grajacy do pokoju" |
|
|
Wild_Pussy
|
|
Wysłana - 3 czerwiec 2007 18:04 | zgłoś naruszenie regulaminu
witam, chciałbym sprawić sobie jakiś sprzęt grajacy do pokoju. Podłączony bedzie do kompa, nie chce jakis zestawow glosnikowych, tylko ze 2 kolumny + jakis wzmacniacz. Interesuje mnie nie jak najgłosniejsze walenie tylko w w miare czysty dzwiek po przyjemny bass co by sie dobrze muzyki sluchalo pokój raczej niewielki tak z 12m2, po wakacjach ide na studia wiec pewnie zabiore sprzet do wynajetego mieszkanka lub pokoju akademika, dlatego tez raczej nie bedzie duzy. cena to mysle tak do 600zł. to jakie glosniki i wzmacniacz byscie polecali ? oczywiscie wyglad to tez duzy +
| |
|
 |
|
|
|
Rafacker
|
|
^_^
|
|
Kobiete na zone tez mamy Ci wybrać ? zeby byla dobra do zabawy ładnie wygladala i tanim kosztem ?
 |
|
|
|
Wild_Pussy
|
|
o kobiete nie musisz sie martwic... |
 |
|
|
|
Rafacker
|
|
^_^
|
|
No dobra to chlopie zastanów się
Czy chcialbys sluchac halasu czy jakosci nie dostaniesz obu rzeczy naraz za taką kasę, te 600 zł na kolumny czy kolumny+ wzmacniacz ?
Sprecyzuj konkretnie czego potrzebujesz, jaką muze preferujesz czy bass na ktorym Ci zalezy ma być miękki, twardy, dynamiczny, przeciagniety ?
Im wiecej konkretow podasz tym wiecej bede w stanie Ci pomoc.
Odnosnie kobiety to przyklad , że ze sprzetem jest podobnie jak z kobieta, kazdy preferuje inny/inną
 |
|
|
|
Wild_Pussy
|
|
chodzi mi o 2 kolumny + wmacniacz, zalezy mi na dobrej jakosci no i oczywiscie zeby nie bylo zbyt cicho, bass miekki najlepiej , muzyka ktorej slucham to najrozniejsze odmiany house'u , ewentualnie jakies fajne drumiki lub trance |
 |
|
|
|
larry_new
|
|
ja mam w pokoju wierze sony połączoną z tunerem od DVD philipsa (4 głośniki i jeden sub) i do tego tube i wzmacniacz z samochodu, to wszystko razem ze sobą połączone (sygnał z kompa) |
 |
|
|
|
Mokasek
|
|
Moze bym Ci mogl poradzic abys zakupil sobie Tonsile Altusy 140. Jesli znajdziesz w b.dobrym stanie to sie prezentuja ladnie. Staro ale ladnie. A to tego wzmak. Nie musi byc on zaden koza i mysle jakis starszy Sony styka .
Zmieniony przez - Mokasek w dniu 2007-06-19 17:49:04
|
|
Pablo1964
|
|
Do takiego pokoiku wystarczyłby Technics SU-V300 i Altony 80. Brzmienie sprawdzone, w małym pokoju gra świetnie. |
 |
|
|
|
Pablo1964
|
|
P.S. Skąd taki nick? Wybacz, ale kojarzy mi się z innym forum  |
 |
|