Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 680 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
szybkie pytanko szybka odpowiedź! 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "szybkie pytanko szybka odpowiedź!"   

samoA 86
 Wysłana - 1 listopad 2006 13:11        | zgłoś naruszenie regulaminu

witam! szukałem w podwieszonym temacie ale nic nei było(chyba) na ten temat! czy jeśli zdejme simlocka kodem (strace gwarancje) ale jeśli cos sie popsuje i założe go spowrotem to czy wykryją to w serwisie i gwarancja bedzie już niewazna? mam nokie 6230i od 2 dni w erze i karte abonamentową w orange! piszcie!

spider00
 Wysłana - 1 listopad 2006 14:08      [zgłoszenie naruszenia]

a jak chcesz go założyć?

Samsung D900i - ERA
Nokia 3100 - POP
iRiver T10 1GB

Znawca -

aga_n
 Wysłana - 1 listopad 2006 17:28      [zgłoszenie naruszenia]

Zależy w jakim telefonie, w Nokii gwarancja nie minie jak zdejmiesz simlocka, tak mi powiedzieli w serwisie, ze to sa jedyne telefony z których mozesz sciagac simlocki a gwarancji nei traca, wiem bo mi tak naprawiali

samoA 86
 Wysłana - 1 listopad 2006 21:12      [zgłoszenie naruszenia]

jesli by coś było nie tak z tym komem to założenie pewnei ze 20 zeta kosztuje ! ale mi chodzi o to czy wykryją to że był zdjęty i załozony spowrotem! a dlaczego nie tracą gwarancji? czyli mozna z nokii zdjąć sobie samemu i nic? coś mi się nie chce wierzyc...

aga_n
 Wysłana - 2 listopad 2006 12:06       [zgłoszenie naruszenia]

czyli mozna z nokii zdjąć sobie samemu i nic? coś mi się nie chce wierzyc... -tez mi sie niechcialo wierzyć dopki nie spotkało to osobiście. W salonie Nokii późmniej facet tez mi mówił że na Nokiach tak sie dzieje, to jedyny rodzaj telefonów który tam ma.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

szybkie pytanko szybka odpowiedź!

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL