| Autor |
"taki sobie probelm ... s55 vs mc60" |
|
|
DiDL
|
|
Wysłana - 12 listopad 2003 14:56 | zgłoś naruszenie regulaminu
siemka sluchajcie zastanaiwm sie czy wziasc tego mc60 w abonamencie ogolnie fon mi sie nie podoba i wolabym wziasc sobie s55 nawet jest tanszy o 60zl
i mam takie pytanie bo wiem ze eska ma 256c ale tzn ze oan tez robie zdjecia w 256c czy tylko menu jest w 256c ? hmm
bo np. mc robi*****owe foty a m55 juz lepsze cy eska robi takie jak emka .. ?
| |
|
 |
|
|
|
KOBE22
|
|
Ja bym wzial mc60 chociaz ten aparat to tez nie jest rewelka, s55 ma 256 kolorow (rowniez zdjecia).ja sklaniam sie do mc60... S5 jest dla mnie lipnym aparatem, wyglad jedynie fajny - nic poza tym
członek-mafia.suple.hardcor.pl
|
Specjalista -
 |
|
|
|
DiDL
|
|
no to teraz mnie zdolowales :D |
 |
|
|
|
KOBE22
|
|
nie ma sie co dolowac , s55 to nie s40 ktory na kazdym kroku sie uwala , jesli Ci sie podoba to bierz
|
Specjalista -
 |
|
|
|
DiDL
|
|
a bardoz zle wyglada to 256colors zebym sie nie w****il :D |
 |
|
|
|
KOBE22
|
|
wyglada tak sobie , nie jest najgorzej
|
Specjalista -
 |
|
|
|
SLED
|
|
Jezeli ktos bierze telefon i patrzy na aparat fot. to sie baaardzo zdziwi biorac Siemensa S55... jego dolaczany aparat ma fabryczna wade... wizjer widzi co innego niz obiektyw... jest przesuniecie obrazu o "glowe". Zdjecia na komputerze sa w dobrej jakosci, ale siemens sie nie postaral z tym 256kolorowym wyswietlaczem w telefonie. Za "+" w S55 przemawia jedna rzecz... udalo mi sie ten telefon polaczyc na 3 sposoby z komputerem (kabel RS, iRDA, BT - teraz czekam na kabel USB).
Telefon ladnie dziala jako modem w notebooku (rowniez przez BT). Oprogamowanie samo ustawia wszelkie ustawienia w komputerze - cos pieknego!
Osobiscie polecalbym SonyEricsson'a T610... w tym tel brakuje mi tylko zoom'u...a flash mozna dokupic.
Wiecej info na GG: 1090489
Don't call me baby... |
 |
|
|
|
tomx1
|
|
zgadza sie, zdjecie na kompie są dobrej jakosci (640x480 24bit), tylko wyswietlacz w telefonie wszystko psuje.... Ale czy uzywasz telefonu do profesjonalnych fotosów?
|
 |
|
|
|
xero
|
|
|