Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 734 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
telefon - dokument 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "telefon - dokument"   

sewda
 Wysłana - 8 październik 2006 22:03        | zgłoś naruszenie regulaminu

mam pytanie chce kupic telefon potrzebne jest zaswiadczenie o jakis zarobkach no i wpadlem na pomysl ze dam poprostu wyciag z konta bankowego wystawionego na mnie otoz dostaje z ionteligo co miesiac taki wyciag ale bez pieczatki i podpisu i teraz czy ja moge sobie taki wydrukowac i pokazac czy jednak musze z inteligo zamowic sobie jakas kopie specjalnie ...

tajniaczek
 Wysłana - 9 październik 2006 09:02      [zgłoszenie naruszenia]

sądze ze wyciag z kata CI nic nie da bo to zadne zasiwdczenie... jak masz zasiadczenie z pracy masz dowod ze jestes zatrudniony do dnia tego i tego .. a wyciag... zadnych gwarancji nie daje... tak mi sie zdaje

Sprzedam Motorole E 1000

Znawca -

sewda
 Wysłana - 9 październik 2006 13:49      [zgłoszenie naruszenia]

tzn wiesz na stronie orange jest napisane ze takowe zaswiadczenie wystawione na moje nazwisko jest dowodem ... tyle ze nie wiem czy musi byc pieczatka z podpisem a ztego co sie dowiadywalem nawet jak biore zaswiadczenie z banku znaczy sie wyciag to i tak danej pieczatki czy podpisu nie daja ...

spider00
 Wysłana - 9 październik 2006 17:01      [zgłoszenie naruszenia]

wątpie, żeby dali Ci telefon na wyciąg z banku.
najlepiej zadzwoń i zapytaj, to mało kosztuje - albo całkowicie za darmo idź do salonu

Samsung D900i - ERA
Nokia 3100 - POP
iRiver T10 1GB

Znawca -

sewda
 Wysłana - 11 październik 2006 11:58       [zgłoszenie naruszenia]

dowiadywalem sie na wyciag z konta daja telefon przynajmniej w orange byleby byl numer rachunku i imie z nazwiskiem ... koniec tematu...

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

telefon - dokument

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL