Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1032 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
telefon do 700zł 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "telefon do 700zł"   

piecia999
 Wysłana - 24 lipiec 2010 22:30        | zgłoś naruszenie regulaminu

mam do was pytanie. Czy znajdę telefon w cenie około 700 zł? Telefon musi zawierać przede wszystkim wifi, gps i jakiś porządny aparat przynajmniej 3 MPx. Czekam na odpowiedzi.

wujekborys
 Wysłana - 28 lipiec 2010 17:37      [zgłoszenie naruszenia]

nie napisałes czy ma byc dotykowy czy zwykły czy slider.. ja posiadam nokie 5800xm ma wifi gps aparat 3,2 Mpix z optyką zeisa bardzo dobre głośniki i powiem szczerze ze mi pasuje ale nalezy nauczyc sie go obsługiwać bo na starcie bardzo ciężko sie przyzwyczaić

jeśli pomogłem pamietaj o sog'u

piecia999
 Wysłana - 28 lipiec 2010 19:16      [zgłoszenie naruszenia]

Co do typu telefonu to myślałem o dotykowym. Ostatnio przeglądałem różne modele i rzuciła mi się w oczy własnie nokia 5800 xpressmusic. Tylko nie wiem czy znajde ten model gdzieś sklepie za około 700 złotych. kilka dni temu w sklepie widziałem wersje tego telefonu z 8 gb pamięci to kosztowała ponad 1000 złotych. Będę musiał poszukać jeszcze w innych sklepach.

zbysiu13
 Wysłana - 29 lipiec 2010 03:11       [zgłoszenie naruszenia]

Z tymi sklepami to nie do końca jestem przekonany. Parę miesięcy temu kupiłem moją Nokię E52 o jakieś 200 zł taniej niż w najtańszym sklepie, jaki pojawił mi się w wyszukiwarce.
Sprzęt nowy, nieużywany, w... komisie Ludzie biorą sprzęt na umowę za złotówkę i po godzinie wstawiają w komis.

Volenti non fit iniuria.
Verba volant, scripta manent.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

telefon do 700zł

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL