Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1686 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Telewizja
telewizor samsung 28 M 66 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "telewizor samsung 28 M 66"   

metamaker
 Wysłana - 7 styczeń 2004 02:26        | zgłoś naruszenie regulaminu

Czy ktoś może mi powiedzieć, czy warto kupić Samsunga 28 M 66? Nie mam zielonego pojęcia jakie telewizory są dobre, a co za tym idzie, nie psują się, mają ladny obraz i dobrą fonię.Za pomoc z góry dziękuję.

Preskaler
 Wysłana - 7 styczeń 2004 11:35       [zgłoszenie naruszenia]

Cześć!
Każdy TV się może zepsuć. Najważniejszy jednak to kineskop. Problem jest podobny jak przy kupnie samochodu. Jednemu chodzi o wygląd, drugiemu o ekonomiczność, trzeciemu o "szpan" marką. Dawniej uważałem, że najlepsze TV robi "Sony" /kineskopy/. Teraz jednak widzę tak dużo ich uszkodzonych, że nie śmiałbym ich polecać. Nie mam danych analitycznych co do porównania niezawodności w stosunku do ilości sprzedanych egzemplarzy danego typu, czasu ich eksploatacji i jakości ogólnej /wygląd, jakość obrazu, jakość dżwięku itp./ Dane te napewno zmieniają się co jakiś czas. Raz jest lepsza jedna firma a raz druga. To jest bardzo trudno określić. Myślę, że najlepiej zasięgnąć języka w "zaprzyjażnionym" zakładzie uslugowym, lub zrobić wywiwad w kilku. Ja osobiście zwróciłbym uwagę na jakość obrazu i dżwięku a niezawodność prawie wszystkich TV jest już tak duża, że nie zwracałbym na to uwagi.
Pozdrawiam!

Preskaler

Specjalista -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

telewizor samsung 28 M 66

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL