Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 783 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
tuningowany phone?? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "tuningowany phone??"   

GRUDY
 Wysłana - 6 sierpień 2004 17:41        | zgłoś naruszenie regulaminu

witam.. powiedzcie mi jak to jest z tymi tuningowanymi telefonami... ma ktos moze taka zabawke i jak mu sie sprawuje? jak sadzicie co lepiej kupic: N3210 czy N8210? oczywiscie otuningowane;) acha i jeszce sprawa baterii... czy te telefony nie rozladowuja sie przypadkiem szybciej? z gory dzieki za odpowiedz

zeznik
 Wysłana - 6 sierpień 2004 19:00      [zgłoszenie naruszenia]

WITAM ALL !!
ja na twoim miejscu nie kupił bym ani 82 ani 32 tylko 3310 po dobrych przeróbkach i fajniutkim sofcie.
A co do bateri to troszke szybciej pada poniewaz podswietlanie zazwyczaj jest zmienione a to troszke obciąza baterie niestety.
POZDRO ALL

Skonczyłem z moderowaniem tego fora.Pozdrawiam i przepraszam !

Znawca -

joshi_777
 Wysłana - 11 sierpień 2004 12:31       [zgłoszenie naruszenia]

Ja mam 3210 po hardzie i nienarzekam.Kupiłem z wymienionymi już diodami, ale wrzuciłem jeden z najnowszych softów MacieKi i zrobiłem atrzpe kolorowego wyświetlacza. Fonik prezentuje się super. Jeżeli chcesz kupić fon po tuningu to weż z białymi dioidami na lcd, klawisze mogą być nienieskie (tak jak ja mam) fajnie się prezentuje.

NIE MA PODPISU I NIE BĘDZIE BO MNIE NIE STAĆ!!! :)

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

tuningowany phone??

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL