| Autor |
"wieza nie czyta plytek" |
|
|
Corleone
|
|
Wysłana - 14 styczeń 2003 09:40 | zgłoś naruszenie regulaminu
siema
moze wiecie co tu zrobic trza i co jest, bo wieza ostatnimi czasy nie czyta mi plytek.czyscilem ja tymi plytkami czyszczacymi na sucho i mokro, ale nic. jak wkladam jakakolwiek plytke no zawsze pisze : no disc.
| |
|
 |
|
|
|
ALIENS
|
|
rozkręc wiee wycyść soczewke lasera jakimś alkocholem pałeczka do uszy czy cops zatąkać w spyrolu i przeczyścić tylko delikatnie !!jak to nei pomoże to są jeszce 2 mozliwośc kuż znajduje sie po drugiej stronie soczewki lub walnoł laser jeżeli walnoł możesz go jeszce podkręcić ale długonie pochodzi kozt lasera to ok 70 do 100 zela pozdrawiam i miłekj zabawy !:) |
 |
|
|
|
Corleone
|
|
oki spoko, pomajstrujemy i zobaczymy.song |
 |
|
|
|
zbi_gniew
|
|
Moja rada, jeśli nie da rady wyczyścić, to obo lasera masz malutki peerek, którym musisz sobie troszke pokrecic, chyba w lewo, teraz nie pamiętam, ale spróbuj, napewno pomoże.
zbi_gniew |
 |
|
|
|
Corleone
|
|
ok zbi_gniew, sprobuje i tego jak czyszczenie nie pomoze.napisz jeszcze dokladniej czym to mam krecic i jak to wyglada i gdzie to jest? |
 |
|
|
|
ALIENS
|
|
potencjometr znajduje sia na taśmie podłączenie\owej laser do płytki drukowanejk taki malutki a co do tego kręcenia to rafczej w ostatecznosći i tylko troszeczke !
pozdro i nrx
|
 |
|
|
|
Corleone
|
|
dobra to idac za ciosem - do czego ten potencjometr jest w ogole i co on robi takiego, ze wieza ma plytki czytac??? |
 |
|
|
|
ALIENS
|
|
podkręcasz nim laser poprostu tak jak by mocniej świecił kpw ? ma większą moc i np przepije sie przez warstewke kużu cos takiego /KPW ??
pozdro nrx |
 |
|
|
|
Mirek_31
|
|
Czyszczenie i podkręcanie jest ok. ale dla fachowca.Przypuszczam że ta impreza skończy się na wymianie lasera.Jaki to sprzęt?. |
 |
|
|
|
ALIENS
|
|
stary to było pół roku temu :) |
 |
|
|
|
spox
|
|
Ja to bym zapodał petarde w obudowe i problem sam by się rozwiązał. Wszystko by Ci bombowo chodziło
Zmieniony przez - spox w dniu 2003-07-30 00:46:32 |
 |
|