Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1773 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Audio
wieza nie czyta plytek 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "wieza nie czyta plytek"   

Corleone
 Wysłana - 14 styczeń 2003 09:40        | zgłoś naruszenie regulaminu

siema
moze wiecie co tu zrobic trza i co jest, bo wieza ostatnimi czasy nie czyta mi plytek.czyscilem ja tymi plytkami czyszczacymi na sucho i mokro, ale nic. jak wkladam jakakolwiek plytke no zawsze pisze : no disc.

ALIENS
 Wysłana - 14 styczeń 2003 11:27      [zgłoszenie naruszenia]

rozkręc wiee wycyść soczewke lasera jakimś alkocholem pałeczka do uszy czy cops zatąkać w spyrolu i przeczyścić tylko delikatnie !!jak to nei pomoże to są jeszce 2 mozliwośc kuż znajduje sie po drugiej stronie soczewki lub walnoł laser jeżeli walnoł możesz go jeszce podkręcić ale długonie pochodzi kozt lasera to ok 70 do 100 zela pozdrawiam i miłekj zabawy !:)

Corleone
 Wysłana - 14 styczeń 2003 15:48      [zgłoszenie naruszenia]

oki spoko, pomajstrujemy i zobaczymy.song

zbi_gniew
 Wysłana - 14 styczeń 2003 16:07      [zgłoszenie naruszenia]

Moja rada, jeśli nie da rady wyczyścić, to obo lasera masz malutki peerek, którym musisz sobie troszke pokrecic, chyba w lewo, teraz nie pamiętam, ale spróbuj, napewno pomoże.

zbi_gniew

Corleone
 Wysłana - 14 styczeń 2003 17:00      [zgłoszenie naruszenia]

ok zbi_gniew, sprobuje i tego jak czyszczenie nie pomoze.napisz jeszcze dokladniej czym to mam krecic i jak to wyglada i gdzie to jest?

ALIENS
 Wysłana - 14 styczeń 2003 18:34      [zgłoszenie naruszenia]

potencjometr znajduje sia na taśmie podłączenie\owej laser do płytki drukowanejk taki malutki a co do tego kręcenia to rafczej w ostatecznosći i tylko troszeczke !
pozdro i nrx

Corleone
 Wysłana - 15 styczeń 2003 08:55      [zgłoszenie naruszenia]

dobra to idac za ciosem - do czego ten potencjometr jest w ogole i co on robi takiego, ze wieza ma plytki czytac???

ALIENS
 Wysłana - 15 styczeń 2003 08:59      [zgłoszenie naruszenia]

podkręcasz nim laser poprostu tak jak by mocniej świecił kpw ? ma większą moc i np przepije sie przez warstewke kużu cos takiego /KPW ??
pozdro nrx

Mirek_31
 Wysłana - 27 lipiec 2003 11:55      [zgłoszenie naruszenia]

Czyszczenie i podkręcanie jest ok. ale dla fachowca.Przypuszczam że ta impreza skończy się na wymianie lasera.Jaki to sprzęt?.

ALIENS
 Wysłana - 27 lipiec 2003 16:21      [zgłoszenie naruszenia]

stary to było pół roku temu :)

spox
 Wysłana - 30 lipiec 2003 00:46      [zgłoszenie naruszenia]

Ja to bym zapodał petarde w obudowe i problem sam by się rozwiązał. Wszystko by Ci bombowo chodziło

Zmieniony przez - spox w dniu 2003-07-30 00:46:32

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

wieza nie czyta plytek

Strony: 1 2

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL