Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1773 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Audio
wzmachol UNITRA jaka cena? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "wzmachol UNITRA jaka cena?"   

DjKACIK
 Wysłana - 3 czerwiec 2004 17:01        | zgłoś naruszenie regulaminu

czesc. chce kupic od qmpla wzmachol "UNITRA TOSCA 303 AMPLITUNER" i niewiem ile on jest tak naprawde wart bo sie nieznam. on chce za niego 100 zl, ale ma zrypane radio w nim. moc niby ma 2 x 120w. ile jest warte jak myslicie???? dzieki z gory za pomoc...

Patricco
 Wysłana - 3 czerwiec 2004 17:44      [zgłoszenie naruszenia]

Co on ci nagadał za głupot!!!!!!!!!!!!!!!! Ten wzmak ma 2x25W (lub nawet mniej) a nie 2x120!! Takiej mocy wzmacniacze to są dobre Technics-y i Yamahy a nie stare unitry!!! Maxymalnie daj mu za to 50 zł. A radio to nie jest zrypane tylko pewnie nie przestrojone. Sam mam taki wzmacniać (leży gdzieś w piwnicy z rozwalonym jednym kanałen) Można powiedzieć że gra ładnie, ale lepiej pozbieraj i kup se coś lepszego (ja zakupiłem Yamahe - polecam!!) A tamtemu to daj w ryj za takie bajki!! (zbulwersowałem sie troche!!!)

-=AudioLover=-

DjKACIK
 Wysłana - 3 czerwiec 2004 17:52      [zgłoszenie naruszenia]

dzieki stary ;) wlasnie cos czytalem w necie i wszystkie te wzmachole mialy 2x25w ;) ale mu wyp******* niech tylko zapuka :D a za ile nabyles YAMAHE? pozdro...

Patricco
 Wysłana - 3 czerwiec 2004 18:07       [zgłoszenie naruszenia]

Ja ja nabyłem po okazji, za 250zł (model AX-530 około 4x110W) z rozwalonym jednym kanałem, ale zrobiłem i gra naprawde zaje*****e (piękny czysty dźwięk, no i ta moc!!!) Za dobrą powinieneś zapłacić około 400-500zł, naprawdę polecam, warto!!! Do tego mam kolumny JBL TLX 610 (kupywałem nowe w sklepie 700zł za sztuke) oraz zamierzam zrobić suba na głośniku Beyma 12BR70. Jak nie masz za dużo kasy to kup sobie coś tańszego, np. jakiś starszy model Pionieera można kupić juz za 250-300zł. A tamtemu walnij mocno z prawego w nos (opracowany sposób )

-=AudioLover=-

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

wzmachol UNITRA jaka cena?

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL