| Autor |
"wzmachol poraz kolejny" |
|
|
tajniaczek
|
|
Wysłana - 5 sierpień 2003 15:01 | zgłoś naruszenie regulaminu

kupilem taki wzmacniacz podpinam go do tuby i nie gra, podpielelm do kolumny gra ale bardzo cicho pomiom iz wszystkei wskazniki sa na fula, jest do niego podpiete zasilanie 12V i przez czincze po kompa tak jak zwykly wzmachol domowy .
nie wie ktos co ejst zle podpiete pomocy
| |
|
 |
|
|
|
zoltarek
|
|
Zasilasz go z akumulatora ?
Zoltar |
Znawca -
 |
|
|
|
Cubestone
|
|
swieci Ci sie w ogole dioda...wiem ze to troche idiotyczne pytanie, ale chcialem sie przez nie dowiedziec czy podlaczyles remote...
...keep your friends close enemies closer... |
 |
|
|
|
Ciapeq
|
|
dioda sie nie swieci, podlaczylem go do zasilacza 12v i 300mA a w samochodzie chyab jest wiecej ? Wiec to chyba o to chodzi ?? (by tajniaczek)
..:: Sie jeszcze okaze co zycie pokaze ::.. |
 |
|
|
|
Aidstep
|
|
|
|
|
MANIJAQ
|
|
|
|
|
DjDamian
|
|
Zgadzam sie, wzmacniacz ten jest bardzo słaby. First szczyci sie podbiciem basu ,a tak naprawde to wzmacniacz jakby szarpał głośnikiem ,nie wiem na jakiej częstotliwośći jest to podbicie, ale jakość tego wzmacnacza jest fatalna. Kumpel mój tez sie złapał na niską cene i ten pięky napis :), grało to u niego chyba z miesiąc, potem zaczeły sie problemy, jakieś dziwne buczenie, dziwne dzwięki itp. Radze go sprzedac jak najszybciej bo później może juz nie być co
|
Znawca -
 |
|
|
|
zenar
|
|
no tak fiast.
powiem krótko:
subwoofer aż sie prosi o 30Hz a ten twoj fiast da mu może 130,a jeśli chodzi o moc to nie bądź naiwny,bo ten wzmacniacz nie ma nawet połowy tego co napisane!
bla |
 |
|